Som brødre + audiowalk med metropolis.

Fra 28/5 – 2019

Det seneste døgn har været vanvittig. Først en meget dramatisk vagt på psyk (jeg tror faktisk ikke at det bliver meget mere dramatisk) – og senere idag har jeg haft to helt vidunderlige teateroplevelser. Jeg starter i omvendt rækkefølge med #sombrødre på @kglteater . En afgangsforestilling fra den danske scenekunstskole #ddsks og led i #cphstage . I en time tog de tre på scenen mig med i en meget emotionel rutchetur omhandlende to brødres forhold til hinanden. Jeg var bevæget dybt ind i min kerne, da forestillingen var slut, og har inter andet end lovord tilovers for kræfterne bag – i særdeleshed @alexandermayah , som jeg forstår er den store idemand bag forestillingen – en kraftpræstation af @kasperdalsgaard og en enlig musiker @arto_erisken . De spiller to forestillinger endnu – jeg lover dig at du ikke kommer til at fortryde det – skynd dig at købe en billet! /

/ Inden jeg indfandt mig i skuespilhuset, havde jeg været på audiowalk med . Også en del af #cphstage . Hvis du ikke lige ved hvad en audiowalk er, så fortvivl ikke. I dette tilfælde en blanding af en slags lyttespil, teater og byvandring. Med udgangspunkt i en historie om revolution og oprør, ledte vores 2 helt mørkklædte guider os på en tur indenfor og ikke mindst – udenfor murene, til de cifferløse. Turen byder på en masse skridt, en sejltur og en bustur. Og en virkelig spændende oplevelse. At gå der, som lille flok og opleve noget sammen, vel vidende at forbipasserende blot ser nogle mærkelige sortklædte folk og en samling mennesker med ørebøffer på, er noget helt specielt. Også denne audiowalk har mine varme anbefalinger!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til Set På Scenen