Fru Strid

Jordemoder til tiden.

📸: Riddersalens hjemmeside

Fredag formiddag midt i heden og solen, satte jeg kursen mod Lorrys have, sammen med min mand og vores datter på 5 for at se ‘Jordemoder til tiden’. Forestillingen spiller ganske gratis og det gør den indtil 11/7.

‘Jordemoder til tiden’, er en børneforestilling om to jordemødre, der kender alle børn på Fredeiksberg gennem tiderne, for de har taget imod dem alle. Lige fra Oehlenschlager til Christopher – ham med  nudelhåret. De kender med andre ord alt til alle og lidt mere end det.

📸: Riddersalens hjemmeside

Det er en hyggelig forestilling, der desværre bliver overdøvet lidt af larmen fra Allégade. Og endnu mere fordi der er tekniske udfordringer med mikrofonerne, som de to skuespillere må slukke undervejs. De gør det ellers godt, de to skuespillere og er allerede til stede og tilgængelig for samtale, da vi bliver lukket ind på pladsen.
Min datter mister hurtigt interessen for forestillingen og finder sig en legekammerat, som hun sammenligner sko med.

Du kan læse mere om forestillingen og bestille billetter her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fru Strid