Faktisk Bare Fri

The Boyband Tour

Jeg var relativt sen til at hoppe på boybandbølgen som teenager i 90´erne, men musikken var ikke til at komme udenom. Jeg husker at sidde hver eftermiddag foran mit lillebitte fjernsyn og vente på dagens udgave af “Puls”, der viste de nyeste musikvideoer med de største hits. Det var før streaming, før youtube, i internettets barndom og tiden var helt anderledes ukompliceret. Nu står jeg lige i indgangen til 40´erne (gisp!) og hvad kan man så egentlig bruge boybandmusik til? En hel del.

Nogle andre, der også var teenagere i 90´erne, er de 5, der står på scenen i The Boyband Tour. Hver især står de på toppen af en fremragende karriere indenfor musical og scenekunst og drømmen om at lave et helt show med boybandmusik er, skal men tro de medvirkende, en der har eksisteret længe. De har hver deres forcer, som bliver udnyttet til fulde. Silas Holst, Jeff Schjerlund, Kim Ace, Joakim Lind Graae Tranberg og Teit Samsø har ikke bare det sceniske nærvær der skal til for at gøre showet eminent, de står ovenpå en erfaring og en faglighed, der kommer os alle til gode.

Der er altså lagt i ovnen til noget af en aften og de 5 mænd skuffer ikke! Stort anlagt starter showet med lys fra bagscenen, så vi kun kan se skygger. Det er ikke Backstreet der er back, det er The Boyband Tour. Og så går første sæt derudaf med det ene hit efter det andet. Drengene synger som en drøm og alle harmonier sidder pivskarpt på trods af en ihærdig fysisk aktivitet, i den ene livlige koreografi efter den anden. Kim Ace har lavet en dynamisk koreografi med alle de klassiske moves fra boybandtiden og også lidt nyt. Velnok verdens mest velsyngende og veldansende boyband står lige her foran os i lille Danmark. Hvem skulle have troet det.

Imellem numrene er lagt nogle befriende uhøjtidelige videosekvenser ind, hvor The Boyband Tour formår at forholde sig til sig selv og deres koncept med en selvironi og uhøjtidelighed, der får salen til skraldgrine. Selv min ledsager, der ellers ikke er til boybandmusik, morede sig gevaldigt. Men blandt alt det morsomme er også iblandet virkelig flotte og kunstneriske passager. I starten af 2. sæt hejses en væg med løse, hvide stofstykker ned, hvor de 5 mænd med eminent timing og stor dygtighed springer frem og tilbage mellem video og scene, så man bliver helt forpustet. Kunstnerisk aftenens flotteste nummer.

Publikum er ikke til at tage fejl af, de er vilde med det og flere steder bliver der skrålet med så højt, at det er helt svært at høre de medvirkende. Salen ulmer af ren boybandglæde og nostalgi. De 5 mænd har skabt et show i særklasse og jeg tager hatten af for deres dygtighed og den måde de har fået det hele til at gå op i en højere enhed på. Koncerten er et tiltrængt et pusterum med både god musik, humor og fællesskab. 2,5 times vidunderlig eskapisme, der vel ikke kan gøres meget bedre? Herfra kvitteres der med topkarakter, jeg er solgt til stanglakrids og det sker altså ikke så tit!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Læs mere om The Boyband Tour her.

📸: Faceoff Mediahouse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Faktisk Bare Fri