Tro, Håb og Gorgonzola

Disney On Ice – Dream Big

At kombinere kunstskøjteløb og elskede Disneykarakterer og ikke mindst den ikoniske musik fra de mange film, virker som lidt af en genistreg. Det store fremmøde af børn i alskens Disneykostumer, med deres forældre og bedsteforældre i hånden, i Ballerup Superarena, vidner om, at Feld Entertainment, der står bag konceptet, har fat i den lange ende.

De har også fat i den økonomisk lange ende, for man skal ikke træde mange skridt ind af indgangen, før sælgerne fra showet har fat i ens pengepung og her er der altså ikke noget der koster under 100 kroner. Vi gav 120 kroner for en spand popcorn (!) og selvom man jo bare kan lade være med at købe noget, bliver det alligevel hurtigt dyrt for en familie med flere børn. Nuvel, man får jo kun børnepenge én gang hver 3. måned og de skal jo bruges på noget, så hvorfor ikke svinedyrt Disney merchandise?

På plads på sæderne, kan showet tage sin begyndelse. Lyden lader måske noget tilbage at ønske, men der er noget magisk ved at se de mange Disney karakterer glide henover isen. Min 6-årige ledsager var i hvert fald helt solgt og udbrød gentagne gange: “Hvordan kan de det?” når kvinderne blev løftet kunstfærdigt op i luften på den ene halsbrækkende måde efter den anden.

“Dream Big” er det undertema, der skal fortælle os noget om, at ingen drømme er for små og: “If you can dream it, you can do it!”. Et slogan med ærkeamerikansk swung, der da også stammer fra Disneys fader, Walt. I den forbindelse stifter vi bekendtskab med Aladdin, Jasmin, Vaiana, Frøprinsessen, Anna og Elsa, Tornerose og mange flere. Lyden og musikken er på dansk og det er dejligt, ikke mindst for børnene. Der bliver sunget flittigt med langs tribunerne.

Skøjtedanserne, danser sig igennem piruetter, løft og spring og selvom flere af dem ikke helt lykkes med landingerne undervejs, er det flot at se på. Disney on Ice har adskillige flotte setstykker, hvor især den ildspyende drage, der bevogter Tornerose, er spektakulær. Der er masser af små fine effekter og kostumeskift, der skaber den helt særlige Disney energi. Om showet hænger sammen rent temamæssigt, kan man nok diskutere, selvom Mickey og Minnie gør deres til at kæde det hele sammen.

Disney on Ice – Dream Big er helt sikkert en hyggelig oplevelse, som børnene får mest ud af. Alle Disneyheltene glider forbi i en lang kavalkade og selvom temaet er søgt, er det svært at forpasse en chance for at svælge i Disney. Man skal dog være klar til at lade finanserne flyde i en lind strøm, hvis men medbringer sine poder. De dygtige skøjtedansere og et lille drys af Klokkeblomsts tryllestøv, gør dog alligevel oplevelsen rigtig fin og vi bruger køreturen hjem på at høre musikken fra showet. Mon ikke vi også kunne finde på at dukke op næste år?

⭐⭐⭐⭐

Læs mere om Disney on Ice her.

📸: ©Disney
Inviteret

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tro, Håb og Gorgonzola