Hvis Vi Overlever i Nat

Peter Kanin

Teater Next har, i en årrække, leveret gedigent børneteater til det danske land. Nu kaster Christian Bergman og co sig ud i endnu en børneklassiker, nemlig Beatrix Potters historie om Peter Kanin, der ser langt efter gulerødderne i den (ikke så) sure Hr Suhrs have.

Christian Bergman har skrevet et ægte feelgood manuskript over Potters historie og Bo Skødebjerg har iscenesat. På scenen får Bergman følgeskab af Sara Line Møller Olsen, der tidligere i sæsonen var aktuel i forestillingen “No Regrets” som Stig Tøftings charmerende og langmodige kone, Betina. Klædt i arbejdsbukser, bevæger de to skuespillere sig rundt i Kirsten Brinks græstotscenografi, hvor de hver især fører Paul Arne Krings flotte dukker, der, udover Peter Kanin, tæller et egern, der næsten ikke kan overbevise sig selv om, at det er et egern og som absolut skal den meste besværlige vej henover træet, samt en ugle, der har lidt problemer med at udtrykke sig. Musik er der også sat til og Christian Dahlbergs, er af den svingende og ørehængende slags, som man ville ønske man kunne finde på en streamingtjeneste og lytte til igen og igen.

På charmerende vis, får Bergman og co serveret budskabet om, at det er vigtigt at dele med andre, istedet for at stjæle eller låne uden tilladelse. Børnene i salen er mellem 2 og 5 år og det er en god aldersgruppe til forestillingen, der hverken byder på uhygge eller overraskelser, men til gengæld gedigen feelgood. Det er en oplagt begynderforestilling, der kan give appetit på mere hos det yngste publikum. Det er vel svært at finde bedre teater til denne aldersgruppe og det fortjener Teater Next stor ros for at satse på.

⭐⭐⭐⭐⭐

Læs mere om Peter Kanin her.

📸: Louise Nordbjerg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis Vi Overlever i Nat