Charles Tante

Wallmanns Dinnerparty – Cake

Det er et velsmurt maskineri de kører på Wallmanns i Cirkusbygningen, der vel nok giver det mest oprigtige bud på “dinner and a show” i sin ægte forstand. Konceptet er, i al sin enkelthed: kom og spis en velsmagende middag og lad dig underholde af dygtige artister undervejs.

I år hedder showet Cake og buldrer derudaf fra første øjeblik, med værtinde Megan Moore i spidsen. Showet er opdelt i afdelinger og består af medleyer, dansenumre og artisteri. På den måde er der tid til at spise og konversere undervejs, selvom der ikke er tvivl om, at underholdningen er i højsædet.

Det er som sagt en meget velsmurt maskine, hvor de allestedsnærværende tjenere både venligt og imødekommende, men også effektivt, får serveret til 1000 gæster samtidig. Det siger noget, at showet har spillet en lille måned inden de byder anmeldere og a-liste kendisser indenfor, for at overvære det. Det kræver øvelse at få serveret den varme suppe mens den stadig er varm. At man ikke i den tid er lykkes med at få balanceret musikken ordentligt, så solisterne drukner i lydinfernoet, kan undre lidt.

Showet er båret af dygtige sangere, dansere og artister. På sangersiden gør Elin Malmgren sig bemærket med en karakteristisk stemme og sammen med Robert Lukian, der har været i showet i flere år, fyrer hun godt op i salen under medleyer med, blandt andet, George Michael, Michael Jackson og en hyldest til musikindustriens kvinder.

Danserne ledsager sangerne med stor energi og dygtige moves. Artist Dmitriy Karpenko, flyver langt over i vores hoveder i silkestof, med halsbrækkende tricks og utrolig smidighed, mens kontortionisterne og søstrene Duo Vilja også gør det godt, selvom der er lovligt mange ben og arme der skal flyttes rundt imellem de flotte og statueske formationer.

Megan Moore leverer, som den mest glitrede spejder jeg nogensinde har set, aftenens højdepunkt i “The killing of Megan Moore”, hvor den stakkels værtinde bliver dræbt igen og igen med reference til både Scream, American Psycho og The Ring. Udover at bidrage til showet, deler Moore også bobler ud hist og pist og alle vegne og særligt heldig er man, hvis man har fødselsdag og får serveret et stykke kage, hugget på den franske guillotine.

Alt i alt en underholdende aften med meget få skønhedsfejl, der ikke skæmmer det store billede. Wallmanns er en kæmpe maskine der skal køre og det giver ikke særlig stor kunstnerisk frihed, men fred være med det, her kommer mennesker for at spise god mad og bliver underholdt. Wallmanns lykkes med at skabe et brag af en aften, der uden tvivl vil underholde og begejstre hele efteråret.

⭐⭐⭐⭐⭐

📸: John Resborn

Inviteret

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Charles Tante