Moulin Rouge

Små Blå Sko

På Riddersalen er der tradition for teater til de alleryngste og nu har forestillingen Små Blå Sko repremiere. Det er makkerparret Signe Birkebøll og Ragnhild Kaasgaard der står bag, og sammen med dukkefører Erik Olsen, får de små en nænsom indføring i teatrets verden.

De små blå sko er til Alfred, der kommer forbi for at gå tur. Damen, der bor i entreen går nemlig tur med folk og hun finder passende overtøj frem til sine gåvenner. Tøj, der passer til vejret, som hun kan forudsige med sin sindrige indendørs vejrhanemaskine. Men ak, Alfred er ikke et barn, ja han er faktisk slet ikke et menneske, så damen i entreen må lave sine planer om.

Scenografien byder på et væld af små detaljer. Skuffer der bliver til dukketeatre, små balloner der kan flyve ud af sin billedramme, billeder der pludselig bliver levende, ure der titter frem og ringer. Det hele virker glat og utvunget og børnene er vilde med det. Ragnhild Kaasgard skaber, sammen med dukkefører Erik Olsen, et lille magisk univers, der kan gøre selv den meste skeptiske førstegangsteatergænger nysgerrig

Ragnhild Kaasgaard har et helt særligt tag på de mindste teatergængere, der måske er i teatret for første gang. Hendes opmærksomhed på sit publikum er knivskarp og hun får samlet alle op undervejs, hvis det hele bliver lidt for overvældende. Men hun kommer også med en vigtig opfordring til de voksne – tag jeres børn med ud af teatersalen hvis de ikke kan beroliges, ellers kommer de aldrig tilbage i teatret. Små Blå Sko er en hyggelig og venlig børneteaterforestilling, som voksne også kan nyde. Bagefter kan man gå sig en tur i Frederiksberg Have, både med og uden Små Blå Sko på.

⭐️⭐️⭐️⭐️

Læs mere om forestillingen her.

📸: Dennis Westerberg

Inviteret

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moulin Rouge